Mieszka z Wami mały niejadek, który obiad chowa do kieszeni? Na te kopytka nie trzeba będzie go namawiać, znikną zanim się obejrzycie. 😉
SKŁADNIKI:
- 1 opakowanie kopytek ziemniaczanych Jawo
- olej do smażenia
- 2 marchewki
- 3 plastry ananasa
Gnocchi ziemniaczane – tradycyjne włoskie kluseczki zagościły już w moim domu na stałe. Możemy podawać je z samym masłem, mielonym pieprzem i parmezanem lub, podobnie jak makaron, z dodatkiem najróżniejszych sosów i warzyw. Dziś zdecydowałam się na gnocchi z pesto podane z jarmużem, zielonym groszkiem i pistacjami. SKŁADNIKI: SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Mieszka z Wami mały niejadek, który obiad chowa do kieszeni? Na te kopytka nie trzeba będzie go namawiać, znikną zanim się obejrzycie. 😉
SKŁADNIKI:
Co miesiąc otrzymasz ode mnie sezonowe
inspiracje i przepisy prosto do Twojej skrzynki.
Dla subskrybentów prezent: darmowy ebook z przepisami na dania bezglutenowe!
Zapisując się do mojego newslettera, akceptujesz politykę prywatności.