Ja wolę w domu > Przepisy > Dieta > Bezglutenowa > KLUSKI ŚLĄSKIE Z MIĘSEM PODANE Z CHRUPIĄCYMI SZPARAGAMI

KLUSKI ŚLĄSKIE Z MIĘSEM PODANE Z CHRUPIĄCYMI SZPARAGAMI

Szparagi najlepiej smakują prosto z patelni, na której spędziły dosłownie chwilkę, tylko do lekkiego zarumienienia. Nie trzeba ich nawet obierać, ani kroić. Są chrupiące i pachną masełkiem. Dodajcie do nich kluski śląskie z mięsem i obiad gotowy! 

SKŁADNIKI:

  • kluski śląskie z mięsem Jawo
  • łyżka masła
  • pęczek zielonych szparagów
  • sól
  • koperek
SKOMENTUJ:
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Najnowsze
Najstarsze Najwięcej głosów
Opinie w linii
Zobacz wszystkie komentarze
Przewijanie do góry

Dołącz do mojego newslettera!

Co miesiąc otrzymasz ode mnie sezonowe
inspiracje i przepisy prosto do Twojej skrzynki.

Dla subskrybentów prezent: darmowy ebook z przepisami na dania bezglutenowe!

Zapisując się do mojego newslettera, akceptujesz  politykę prywatności.