Ja wolę w domu > Przepisy > Danie > Pierogi > PIEROGI Z GRZYBAMI PODSMAŻANE ZE SKWARKAMI Z TOFU, CEBULKĄ I TYMIANKIEM

PIEROGI Z GRZYBAMI PODSMAŻANE ZE SKWARKAMI Z TOFU, CEBULKĄ I TYMIANKIEM

Pierogi z grzybami są tak pyszne i aromatyczne, że najlepiej smakują w najprostszym wydaniu, czyli podsmażone z cebulką i skwarkami. A co, jeśli nie jecie mięsa? Nic straconego! Wegańskie skwarki z tofu polecają się dla wszystkich!

Składniki:

  • 1 opakowanie pierogów z grzybami Jawo
  • 1 łyżka oleju
  • 1 cebula średniej wielkości
  • 1 kostka tofu naturalnego
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżka papryki czerwonej słodkiej
  • ½ łyżki czosnku suszonego
  • ¼ łyżeczki soli

Dodatkowo: świeży tymianek

SKOMENTUJ:
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Najnowsze
Najstarsze Najwięcej głosów
Opinie w linii
Zobacz wszystkie komentarze
Przewijanie do góry

Dołącz do mojego newslettera!

Co miesiąc otrzymasz ode mnie sezonowe
inspiracje i przepisy prosto do Twojej skrzynki.

Dla subskrybentów prezent: darmowy ebook z przepisami na dania bezglutenowe!

Zapisując się do mojego newslettera, akceptujesz  politykę prywatności.