Wideo

PIEROGI ZE SZPINAKIEM PODANE Z WIOSENNYM TWAROŻKIEM [FILM]

Obłędnie pyszne pierogi ze szpinakiem proponujemy podać z lekkim twarożkiem na bazie ricotty, zielonego ogórka, koperku i szczypiorku. Do tego groszek cukrowy, rzodkiewka, ulubione kiełki i wiosenny obiad gotowy!

Składniki:

  • 1 opakowanie pierogów ze szpinakiem Jawo
  • 250 g ricotty
  • 1 pęczek koperku
  • kilka gałązek szczypiorku
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego suszonego
  • kiełki
  • groszek cukrowy
  • kilka rzodkiewek
  • kwiaty prymulki (opcjonalnie)

SONY DSC

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *