Co powiecie na pachnący korzennymi przyprawami krem piernikowy, podany z knedlami ze śliwką? Smak mistrzowski a przepis, jak zwykle – dziecinnie prosty. 🙂
SKŁADNIKI:
- 1 opakowanie knedli ze śliwką Jawo
Tradycyjny quiche to wytrawny placek z kruchego ciasta zapiekany z nadzieniem warzywnym i delikatną masą jajeczną. Dziś ode mnie wielkanocna interpretacja tego francuskiego klasyka. W wersji ze spodem z naleśników ze szpinakiem, brokułem, jajkami i białą kiełbasą poleca się na świąteczne śniadanie!
Co powiecie na pachnący korzennymi przyprawami krem piernikowy, podany z knedlami ze śliwką? Smak mistrzowski a przepis, jak zwykle – dziecinnie prosty. 🙂
SKŁADNIKI:
Co miesiąc otrzymasz ode mnie sezonowe
inspiracje i przepisy prosto do Twojej skrzynki.
Dla subskrybentów prezent: darmowy ebook z przepisami na dania bezglutenowe!
Zapisując się do mojego newslettera, akceptujesz politykę prywatności.