Ja wolę w domu > Przepisy > Danie > Pyzy > PYZY ZIEMNIACZANE Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

PYZY ZIEMNIACZANE Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

Szybkie do przygotowania danie lub przekąska, gotowe w 15 minut. Nie wymaga wielu sprzętów ani składników, za to wykorzystuje sezonowe warzywa– chrupiącą fasolkę szparagową i słodkie pomidory malinowe. Fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą to klasyk, na który czeka się cały rok. Chyba nie musimy Was dłużej zachęcać, prawda? 🙂

SKŁADNIKI: 

  • 2 opakowanie pyz ziemniaczanych
  • 300 g żółtej fasolki szparagowej
  • 80 g masła
  • 50 g bułki tartej
  • 2 pomidory malinowe
  • 1 mała cebula

 

 

SKOMENTUJ:
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Najnowsze
Najstarsze Najwięcej głosów
Opinie w linii
Zobacz wszystkie komentarze
Przewijanie do góry

Dołącz do mojego newslettera!

Co miesiąc otrzymasz ode mnie sezonowe
inspiracje i przepisy prosto do Twojej skrzynki.

Dla subskrybentów prezent: darmowy ebook z przepisami na dania bezglutenowe!

Zapisując się do mojego newslettera, akceptujesz  politykę prywatności.